• darkblurbg
    Burn-out behandeling

Een burn-out komt tegenwoordig steeds vaker voor. Mensen raken door de continue druk van deze verwachtingsvolle maatschappij steeds sneller uit evenwicht en uiteindelijk kan dit leiden tot een burn-out. Wanneer je een burn-out hebt, dan voel je je compleet energieloos en leeg. Het is alsof je batterij helemaal leeg is en je zelf niet meer in staat bent om deze op te laden. Zit jij middenin een burn-out? Of heb je het gevoel dat je tegen een burn-out aanloopt? Dan kun je bij Lichaamswerk & Coaching terecht voor een burn-out behandeling. Tegenwoordig zijn er verschillende behandelmethoden voor een burn-out en bij Lichaamswerk & Coaching help ik je met behulp van Reiki om jou energie weer goed te laten stromen. Reiki is erg fijn om in te zetten en het helpt jou om met meer rust, ontspanning en energie aan jouw dag te beginnen. Ben jij geïnteresseerd in een burn-out behandeling door middel van Reiki ? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Het verloop van een burn-out

Elke dag worden we geconfronteerd met situaties die ons energie kosten en spanning kunnen opleveren. Aan het eind van de drukke dag is onze batterij leeg en is het nodig om deze weer op te laden. Echter, wanneer je elke dag te veel stress en spanning ervaart, kan het voorkomen dat jij je eigen batterij niet meer goed kan opladen. Misschien ervaar je elke dag hoofdpijn, buikpijn, slaap je minder goed, voel je je prikkelbaar en heb je chronisch last van je nek, schouders of rug. Deze lichamelijke klachten kunnen ontstaan wanneer je lichaam en geest niet meer in balans zijn. Tijdens een burn-out is je lichaam te lang in onbalans geweest, waardoor het totaal uitgeput is geraakt en zichzelf niet meer kan opladen. Bij Lichaamswerk & Coaching help ik je graag om de energie weer goed door je lichaam te laten stromen en jouw lichaam en geest weer in balans te brengen.

Ik help je graag weer op weg

Tijdens een burn-out stroomt de energie niet meer goed door je lichaam. Door middel van Reiki wordt er weer balans en harmonie in je lichaam gebracht. Wanneer er blokkades in je lichaam zijn ontstaan door teveel spanning en/of stress, dan ontstaan er lichamelijke gezondheidsklachten. Door de balans en harmonie in je lichaam terug te brengen, krijgt jouw lichaam de kans om zichzelf te helen en zal je merken dat je lichamelijke klachten verdwijnen. Wanneer je een burn-out hebt of er tegen aan loopt en op zoek bent naar een burn-out behandeling, dan kan Reiki je helpen om weer balans in je lichaam te krijgen. Wanneer jouw lichaam en geest weer in balans zijn, dan zal jij weer met meer energie, rust en ontspanning door het leven gaan. En ik help je hier graag bij!

Interesse?

Ben jij op zoek naar een passende burn-out behandeling? Maak dan gerust een afspraak bij Lichaamswerk & Coaching! Heb je nog vragen? Uiteraard kun je dan contact met mij opnemen en al je vragen stellen. Je kunt me bereiken via WhatsApp 06 – 24 09 79 41.

Contact opnemen WhatsApp mij: 06-24 09 79 41