• darkblurbg
    Wat is reiki?

Heb je wel eens gehoord van Reiki, maar weet je niet precies wat het inhoudt? Ben je nieuwsgierig hoe Reiki jou kan helpen en wat het voor je lichaam kan betekenen? En wil je graag meer weten over Reiki behandelingen of cursussen? Neem dan gerust contact op met Lichaamswerk & Coaching! Ik ben gespecialiseerd in het geven van Reiki behandelingen en weet als geen ander hoe ik door middel van reiki meer rust, ontspanning en energie in jou leven kan creëren. Door middel van zachte aanrakingen help ik jou om de energiestroom in je lichaam weer goed te laten stromen. Reiki heeft een balancerende en harmoniserende werking op het lichaam, waardoor je meer rust, ontspanning en energie in je lichaam zult ervaren. Ben jij benieuwd wat een Reiki behandeling voor jouw lichaam kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met Lichaamswerk & Coaching.

Wat kun je met Reiki?

In deze verwachtingsvolle maatschappij moeten we elke dag aan verwachtingen voldoen. Wanneer je lichaam veel stress en spanningen ervaart, kunnen er blokkades in je lichaam optreden die voor allerlei lichamelijk klachten, zoals hoofdpijn, slapeloosheid, spanning in je nek, schouders of rug, kunnen zorgen. Deze blokkades geven aan dat de energie niet goed door je lichaam stroomt en dat je lichaam en geest niet meer in balans zijn. Reiki kan in allerlei omstandigheden, condities en situaties gebruikt worden om meer rust, ontspanning en energie in je lichaam te creëren. Omdat er tijdens een Reiki behandeling wordt gewerkt met zachte aanrakingen, is het volkomen veilig en zijn er geen bijwerkingen. Reiki is bewezen effectief en zorgt onder andere voor pijnvermindering, toename van ontspanning, verlaging van angsten, vermindering van depressies, vermindering van vermoeidheid, verbeterede gemoedstoestand, beter slapen, verbetering van de ademhaling en vermindering in gebruik van pijnstillende middelen.

Wat doet Reiki met je lichaam?

Wanneer jij niet lekker in je vel zit en lichamelijke klachten ervaart, stroomt de energie niet goed door je lichaam. In een Reiki behandeling ga ik met behulp van zachte aanrakingen jou helpen om de energie weer door je lichaam te laten stromen en de blokkades in je lichaam op te heven. Reiki zorgt voor balans en harmonie in zowel lichaam als geest. Door harmonie en balans terug te brengen in je lichaam, kan je lichaam in staat worden gesteld om zichzelf te helen. Hierdoor zal je ervaren dat je je energiek en meer ontspannen voelt in je lichaam. Daarnaast zorgt de harmonie en balans in je lichaam ervoor dat de lichamelijke klachten zullen verdwijnen.

Interesse?

Heb jij interesse in Reiki en zou je bijvoorbeeld graag zelf een cursus willen volgen? Wil je graag weten wat het verschil is tussen Reiki 1 en Reiki 2? Of heb je nog andere vragen en wil je graag meer informatie over Reiki? Neem dan gerust contact op en ik beantwoord graag al je vragen! Je kunt mij makkelijk en snel bereiken via 06 – 24 09 79 41, via WhatsApp, sms of via de mail en je krijgt binnen 24 uur een reactie.

Beschikbaarheid van de Reiki cursussen

Reiki cursus 1

Datum

Status

Vrijdag 23 november 2018

Geen plekken vrij meer

Vrijdag 7 december 2018

Nog 2 plekken beschikbaar

Vrijdag 18 januari 2019

Beschikbaar

Vrijdag 22 maart 2019

Beschikbaar

Vrijdag 24 mei 2019

Beschikbaar

Vrijdag 19 juli 2019

Beschikbaar

Vrijdag 6 september 2019

Beschikbaar

Vrijdag 11 oktober 2019

Beschikbaar

Reiki cursus 2

Datum

Status

Vrijdag 14 december 2018

Nog 2 plekken beschikbaar

Vrijdag 21 juni 2019

Beschikbaar

Vrijdag 15 november 2019

Beschikbaar

 

Reiki Masterpad

Datum

Status

Op verzoek

Beschikbaar

 

Contact opnemen WhatsApp mij: 06-24 09 79 41