• darkblurbg
    Reiki cursus

Ben jij geïnteresseerd in de balancerende en harmoniserende werking van Reiki? En zou jij graag een Reiki cursus in Eindhoven willen volgen? Wil jij onder begeleiding van een down to earth en rustige, maar ook een energieke en spontane begeleider een Reiki cursus volgen? Neem dan vandaag nog contact op met Lichaamswerk & Coaching! Hier kun jij een Reiki cursus volgen zodat jij voor jezelf en voor anderen meer rust, ontspanning en energie kan creëren. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Lichaamswerk & Coaching?

Waarom een Reiki cursus volgen?

Alle inspanningen die wij gedurende de dag leveren, kost ons energie. Aan het eind van een lange dag werken, studeren of het doen van het huishouden voelt onze batterij niet ‘vol’ meer aan en hebben we tijd nodig om deze weer op te laden. Wanneer je zoveel stress en spanningen hebt, kan het voorkomen dat je lichaam niet meer in staat is om zijn of haar eigen batterij op te laden. Je ervaart een vol hoofd en een vermoeid lichaam. Wanneer de batterij niet meer goed opgeladen wordt, stroomt de energie niet meer goed door je lichaam en kan je verschillende lichamelijke klachten ervaren. Denk bijvoorbeeld aan spanningshoofdpijn, buikpijn, een stijve nek, pijn in de schouders of rug of moeite met slapen. Om de energie weer goed door je lichaam te laten stromen, is Reiki een erg fijne methode om in te zetten. Met Reiki kun jij jezelf of andere helpen om met meer rust, ontspanning en energie aan de dag te beginnen.

Verschillende Reiki cursussen

Bij Lichaamswerk & Coaching kun je terecht voor verschillende Reiki cursussen. Zo heb je de mogelijkheid om een cursus Reiki 1, een cursus Reiki 2 of een cursus Reiki Masterpad te volgen. Elke cursus wordt gegeven in een kleine groep van twee tot maximaal 4 personen. Op deze manier is er veel persoonlijke aandacht voor elke cursist en kan iedereen de oefeningen in praktijk brengen. Voor de cursussen Reiki 1 en Reiki 2 geldt een tijdsduur van 1 dag van 9.30 tot 17.00 uur. De tijdsduur voor de cursus Reiki Masterpad is 5 dagen. Bij elke cursusdag is er een lunch inbegrepen, die uiteraard voldoet aan de dieetwensen van de cursisten. Daarnaast is er na elke cursus een oefenavond, waarbij elke cursist zijn of haar kennis in de praktijk kan uitvoeren en op deze manier extra praktijk ervaring op kan doen. In elke cursus ontvangt de cursist extra informatie met betrekking tot de energetische werking van het lichaam en hoe men Reiki naast andere lichaamsgerichte vormen kan inzetten.

Interesse in een Reiki cursus?

Wil jij graag een Reiki cursus volgen? Ben je benieuwd naar de kosten van de Reiki cursus? Of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op en ik voorzie je graag van alle antwoorden! Je kunt mij bereiken via WhatsApp of sms via het nummer 06 – 24 09 79 41 of door een mailtje te sturen. Je kunt altijd binnen 24 uur een reactie van mij verwachten.

Beschikbaarheid van de Reiki cursussen

Reiki cursus 1

Datum

Status

Vrijdag 18 januari 2019

Beschikbaar

Vrijdag 22 maart 2019

Beschikbaar

Vrijdag 24 mei 2019

Beschikbaar

Vrijdag 19 juli 2019

Beschikbaar

Vrijdag 6 september 2019

Beschikbaar

Vrijdag 11 oktober 2019

Beschikbaar

Reiki cursus 2

Datum

Status

Vrijdag 21 juni 2019

Beschikbaar

Vrijdag 15 november 2019

Beschikbaar

Reiki Masterpad

Datum

Status

Op verzoek

Beschikbaar


Contact opnemen
WhatsApp mij: 06-24 09 79 41