(Wilbert, ademwerk sessie) “De adem oefensessies met Robert heb ik als sereen ervaren. In de prettige praktijkruimte is het contact vertrouwd en respectvol. De ademsessies zijn voor mij een moment om een pauze te nemen tijdens mijn (drukke) bezigheden en om naar mezelf terug te gaan. Na de sessie ervaar ik innerlijke rust en berusting en voel ik meer verbondenheid met mezelf.

(Chantal, Reiki behandeling) “Wat was het een bijzondere en aangename ervaring. Ook Robert is een erg fijn persoon die je helemaal op je gemak laat voelen waardoor de behandeling erg prettig is. Bedankt Robert voor deze fijne ervaring!”

(Kirsten, Reiki 1 cursus) “Het eerste wat me opvalt bij binnenkomst is rust. De toch wel kleine beetjes spanning in mijn lichaam verdwijnen direct bij het ontmoeten van de andere cursisten. Robert zorgt vanaf het begin voor een veilige en ongedwongen ambiance met veel humor: heerlijk! 

De hoeveelheid informatie is perfect uitgebalanceerd. De initiaties gebeuren integer, vanuit licht en liefde. Het oefenen op en met elkaar is leuk omdat je de theorie meteen in praktijk brengt.

Robert heeft snel door waar je uitdagingen en lessen liggen en triggert je om deze aan te gaan tijdens de cursus: confronterend en erg goed! 

Een prachtige dag die me geprikkeld heeft om me verder te verdiepen in Reiki 2.” 

(Sandra, Reiki 1 cursus) “Met veel plezier heb ik Reiki 1 gevolgd bij Robert. De passie die hij voor Reiki heeft geeft hij aan je over. Met een heerlijke lunch erbij en duidelijke uitleg bij het oefenen op elkaar was het een zeer geslaagde dag! Bedankt Robert.”

(Samantha, Reiki behandeling) “Een hele fijne reikibehandeling gehad. Zeker een aanrader!”

(Marilyn, Reiki 1 en 2 cursus) “I completed Reiki 1 and Reiki 2 under Robert’s inspiring and insightful guidance. The course days had a calm, inviting and open atmosphere. The opportunity to also actually practice some Reiki during the course days also helped to deepen the understanding of this energy healing technique. Thank you Robert!!”

(Linda, Reiki 1 cursus) "Blij dat ik bij Robert Reiki 1 heb mogen volgen. Een fijne warme gastvrije sfeer waardoor je je meteen welkom en op je gemak voelt. Op een heldere, duidelijke manier verteld Robert over Reiki en er is ruimte voor vragen en persoonlijke ervaringen. Ook de lunch was heerlijk. Dankjewel voor deze fijne dag Robert!"

(Kirsten, Reiki 2 cursus) “Ik keek hier zeker na Reiki cursus 1 erg naar uit. Reiki cursus 1 heeft namelijk veel in beweging gezet zowel zakelijk als privé. Verder de diepte in was waar ik behoefte aan had en waar ik intens benieuwd naar was. 

Na Reiki 1 heb ik veel geoefend op mensen in mijn directe omgeving en op mijn kat. Fantastische en zeker ook bijzondere ervaringen. Een feest van herkenning was het om twee cursisten van Reiki 1 weer te mogen zien. Dat schept toch al snel weer dat vertrouwde gevoel. En wat helpt bij intense dagen waarin je veel samen doet en je je open en kwetsbaar op stelt. 

Reiki 2 biedt prachtige informatie die ik direct in praktijk wilde brengen. Gelukkig is het praktijk gedeelte net als bij Reiki 1 onderdeel van het programma. Het oefenen met symbolen is mooi. 

Ook tijdens Reiki 2 triggerde Robert me op mijn lessen en uitdagingen zodat ik de ruimte kreeg weer een stapje in mijn ontwikkeling als ziel te maken. Super fijn! Hierin komt ook zijn kwaliteit als coach tot uiting. 

Een heerlijk verzorgde lunch in de tuin en een prachtige leerzame dag zorgen voor een bijzonder mooi geheel. Of ik geprikkeld ben voor het Masterpad? Jazeker. Geniet en ervaar het zelf.”

(Lotje, Reiki behandeling) “Heerlijke rustgevende behandeling gehad”

(Vincent, Reiki 2 cursus) “De Reiki 2 cursus bij Robert was net als Reiki 1 erg goed verzorgd en integer. Robert zorgt ervoor dat er meteen een ontspannen en rustige sfeer is waarin je je welkom voelt. Heel fijn! Daarnaast is hij heel gedegen in zijn uitleg, de reader en het verloop van de dag, tegelijkertijd met humor en lichtheid. Fijne muziek, een heerlijke lunch en goeie oefeningen completeren het tot een heerlijke dag. En een mooi gereedschap rijker - ik voel na twee dagen al meteen dat het sterker stroomt en ook op afstand neemt de ontvanger het waar. Dank je wel Robert!”

(Linda, Reiki 2 cursus) Een fijne, rustige en leerzame dag. Dat is zoals ik de Reiki 2 cursus heb ervaren. Je voelt je meteen welkom bij Robert. Thee staat klaar en van de lunch heb ik ook genoten. Op een heldere manier worden verschillende aspecten uitgelegd en alles loopt mooi natuurlijk in elkaar over, alsof de dag gedragen wordt..... Dankjewel voor deze mooie dag Robert!