• darkblurbg
    Reiki cursus

Wil jij graag Reiki master worden? Zou je graag jouw spirituele ontwikkeling verder doorzetten? Ben je daarom op zoek naar een Reiki cursus waarmee jij je nog verder in Reiki kan verdiepen? Kies dan voor de Reiki Masterpad cursus van Lichaamswerk & Coaching! Met de cursus kun jij zelf leren om ook Reiki cursussen te verzorgen. De Masterpad cursus volg je over de duur van vijf cursusdagen, op dagen die in overleg worden ingepland. Je volgt de cursus in kleine groepjes, met in totaal maximaal 2 andere deelnemers. De cursus begint met een theoretisch gedeelte. Daarop volgt een praktijk gedeelte, zodat je de theorie in de praktijk toe kan passen en leert daadwerkelijk mensen te begeleiden. De laatste dag van de cursus staat in het teken van het afsluiten van de cursus. Na het succesvol afronden van de Masterpad cursus ontvang je alle digitale documentatie, waarmee jij vervolgens zelf cursussen kunt gaan verzorgen. Wil jij Reiki master worden en ben je benieuwd naar de opleiding kosten? Of heb je anderszins vragen over de cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Wat leer je met de Reiki master cursus?

Het dagelijkse leven is hectisch. Na een dag in de weer te zijn geweest met werk of studeren, huishouden, koken of wellicht kinderen hebben veel mensen vaak hun hoofd vol zitten. De tank is leeg en we zijn vermoeid. Dat kan stress, pijntjes, slechte nachtrusten en spanning met zich meebrengen. De energie in jouw lichaam raakt uit balans, iets dat niet bepaald helpt met het weer opladen voor een nieuwe dag. Door Reiki te beoefenen kun jij die balans echter weer terugvinden. Door middel van het volgen van een Reiki master cursus leer jij alles over Reiki, wat het is, hoe het werkt, maar ook hoe jij andere mensen kan begeleiden. Het is bewezen dat Reiki een effectieve methode is om de harmonie in jouw lichaam te herstellen. Dat voor pijnvermindering zorgen, ontspanning en rust, het loslaten van angsten, het terugdringen van depressies en het verhogen van energie. Bij de Reiki master cursus wordt gewerkt met zachte aanrakingen. Er zit geen enkel risico aan verbonden en brengt ook geen bijwerkingen met zich mee.

Waarom Reiki master worden met Lichaamswerk & Coaching?

Bij Lichaamswerk & Coaching kun jij Reiki master worden door een cursus te volgen van Reiki expert Robert Cornelisse. Hij heeft een zeer praktische, down to earth benadering. Als geen ander weet Robert hoe hij de ontspanning waar Reiki voor zorgt ook op jouw kan overbrengen. Dat doet hij door middel van informele en ontspannen communicatie. Hij heeft een rustige stem en uitstraling, maar is ook vlot, energiek en spontaan. Dat zorgt voor een prettige sfeer tijdens de cursussen. Graag helpt hij je verder met Reiki master cursus, waarbij de nadruk ligt op lichaamsgericht werk in combinatie met ontspanning, mindfulness en bewustwording.

Neem gelijk contact op!

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een Reiki master cursus? Wil je meer weten over de opleiding kosten of heb je andere vragen of opmerkingen? Dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen om verder te informeren. Dat kan per telefoon via 06 – 24 09 79 41 (bellen, sms of whats-app) of via het online contactformulier.

Contact opnemen WhatsApp mij: 06-24 09 79 41