• darkblurbg
    Omdat de Zorg wel wat energie kan gebruiken

Eén van de uitgangspunten van mijn praktijk is dat Reiki thuishoort in de praktijk. Tussen de mensen die in hun dagelijkse leven te maken hebben met tal van situaties en daar een stukje energie bij kunnen gebruiken.

Het is mijn wens om samen met mijn cursisten, die bij mij de Reiki cursus hebben gevolgd, om Reiki in praktijk te gaan brengen bij een zorginstelling en deze mensen kennis te laten maken met wat Reiki voor hun mag brengen; ontspanning. 

In 2019 ga ik van start om samen met mijn (oud) cursisten langs te gaan bij een zorginstelling die dagbesteding verzorgd voor mensen met een verstandelijke beperking. Het is namelijk ook hun wens om hun clienten kennis te laten maken met Reiki en de ontspannende werking die teweeg brengt.

Heb jij niet de Reiki 1 cursus en/of Reiki 2 cursus bij mij doorlopen en wens je graag bij te dragen aan dit mooie initiatief? Stuur mij s.v.p. een bericht om de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kunnen we samen participeren en bijdragen aan het verspreiden van positieve energie.

Ben je zelf werkzaam bij een zorginstelling en heb ook jij de wens om jouw clienten een stukje extra liefdevolle aandacht te geven in de vorm van een Reiki behandeling? Neem svp Contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.