• darkblurbg

Wens jij je aan te melden voor de cursus, klik s.v.p. hier. Of stuur mij via WhatsApp een bericht, dan neem ik contact met je op. 

Data Reiki cursus 2 

Hieronder tref je een overzicht van wanneer de Reiki 2 cursus ingepland staat. Mocht je deze data niet kunnen, dat is geen probleem. Stuur mij s.v.p. een bericht, dan bekijken we samen of we een datum kunnen prikken. 

2019 & 2020

 Datum

 Status

 Maandag 11 november 2019

 Nog plek beschikbaar

Maandag 30 maart 2020

Plek beschikbaar

Maandag 14 september 2020

Plek beschikbaar

Maandag 7 december 2020

Plek beschikbaar

Ervaringen van oud deelnemers

(Kirsten) “Ik keek hier zeker na Reiki cursus 1 erg naar uit. Reiki cursus 1 heeft namelijk veel in beweging gezet zowel zakelijk als privé. Verder de diepte in was waar ik behoefte aan had en waar ik intens benieuwd naar was.

Na Reiki 1 heb ik veel geoefend op mensen in mijn directe omgeving en op mijn kat. Fantastische en zeker ook bijzondere ervaringen. Een feest van herkenning was het om twee cursisten van Reiki 1 weer te mogen zien. Dat schept toch al snel weer dat vertrouwde gevoel. En wat helpt bij intense dagen waarin je veel samen doet en je je open en kwetsbaar op stelt.

Reiki 2 biedt prachtige informatie die ik direct in praktijk wilde brengen. Gelukkig is het praktijk gedeelte net als bij Reiki 1 onderdeel van het programma. Het oefenen met symbolen is mooi.

Ook tijdens Reiki 2 triggerde Robert me op mijn lessen en uitdagingen zodat ik de ruimte kreeg weer een stapje in mijn ontwikkeling als ziel te maken. Super fijn! Hierin komt ook zijn kwaliteit als coach tot uiting.

Een heerlijk verzorgde lunch in de tuin en een prachtige leerzame dag zorgen voor een bijzonder mooi geheel. Of ik geprikkeld ben voor het Masterpad? Jazeker. Geniet en ervaar het zelf.”

(Marilyn) “I completed Reiki 1 and Reiki 2 under Robert’s inspiring and insightful guidance. The course days had a calm, inviting and open atmosphere. The opportunity to also actually practice some Reiki during the course days also helped to deepen the understanding of this energy healing technique. Thank you Robert!!”

Reiki cursus 2 – werken met Reiki op afstand & met symbolen

Na het doorlopen van de Reiki cursus 1 vormt deze Reiki cursus Eindhoven een mooie aanvulling. Tijdens de Reiki cursus 2 komt verdiepende informatie aan bod en maak je kennis met de eerste drie Reiki symbolen. Deze symbolen versterken de intentie waarmee jij Reiki geeft en zijn in te zetten bij een reguliere behandeling. Ook leer je dat je deze symbolen gaat toepassen om een Reiki behandeling op afstand te geven.

Deelnemers aan de Reiki cursus 1 vragen mij wel eens of het verplicht is om ook de Reiki cursus 2 en het Masterpad te doorlopen. Het antwoord is simpel gezegd ‘nee’. 

De enige motivatie om de Reiki cursus 2 te doorlopen is omdat je intuïtief voelt dat dit voor jou goed voelt. Iedereen heeft hierin een eigen ritme. Waar de één na enkele maanden na het volgen van de Reiki cursus 1 verder gaat met de Reiki cursus 2, zal de ander na enkele jaren deze stap maken. Beide is goed, dus voel wat voor jou past.

De opzet van de Reiki cursus 2 is gelijk aan die van de Reiki cursus 1. Ook deze cursus bestaat uit één dag geheel verzorgd met lunch en waarbij je deelneemt in een groep van maximaal vijf deelnemers. Na afloop van de cursusdag ontvang je het Reiki 2 certificaat als bewijs van deelname.

Bij deze cursus is er één initiatie die je ontvangt. Dit is de symboliek en de intentie waarmee jij in staat bent om zelf Reiki te gaan geven op afstand.

Wanneer je niet de Reiki cursus 1 hebt gevolgd bij mij en je wenst de Reiki cursus 2 te volgen, dan is dit geen probleem. Desgewenst kan je de Reiki 1 reader ontvangen waar de Reiki 2 reader naadloos aansluit.

Bij de Reiki cursus 2 is gelijk aan de eerste cursus een oefenavond, zodat je na enkele weken terug bij elkaar komt om ervaringen en vragen uit te wisselen en te oefenen. 

Prijs 

De Reiki cursus kosten bedraagt 175,- euro. Btw is inbegrepen in dit bedrag.

Inhoud Reiki cursus 2 

  • Je neemt in deze eendaagse cursus (9.30 - 17.00 uur) individueel of in een groep van maximaal 4 personen deel aan de cursus 
  • Je ontvangt de Reiki 2 inwijding, dit verdiept je spirituele ontwikkeling 
  • Je leert de Reiki symbolen
  • de reiki principes worden doorgenomen en uitgelegd 
  • Je leert Reiki op afstand te geven 
  • Je krijgt de gelegenheid elkaar te behandelen en zelf behandeld te worden 
  • Je ontvangt het Reiki 2 certificaat voorzien van jouw naam 
  • Je ontvangt de Reiki 2 werkmap, zodat je thuis alles rustig na kan lezen  
  • Lunch en drinken is inbegrepen bij de cursus 

Na de tweede graad beschik je over de mogelijkheid om naast een reguliere behandeling ook Reiki op afstand te geven. Je bent tevens in staat de geleerde symbolen toe te passen, die je helpen nog krachtiger Reiki door te geven.   

Extra 

Naast de inhoud van de cursus ontvang je een gratis deelname aan een oefen middag/avond;  

  • Enkele weken na de cursus neem je gratis deel aan de Reiki oefenmiddag/avond. Dit vind ik altijd een fijn moment waarbij je als cursist terugkomt en jij samen met mij en de andere cursisten jouw ervaringen met Reiki kan delen. Er is ruimte om vragen te stellen en natuurlijk is het een mooie gelegenheid om te oefenen met Reiki.

Meer info?

Wens je meer achtergronden over wat Reiki omvat, hoe Reiki de balans in je lichaam en geest hersteld, wanneer je Reiki kan toepassen, welke resultaten er bereikt zijn door Reiki toe te passen en medisch wetenschappelijk onderzocht zijn, lees s.v.p. hier verder. Tevens licht ik daarbij toe welke invulling de Reiki cursus Masterpad heeft.    

Contact opnemen WhatsApp mij: 06-24 09 79 41