• darkblurbg

Reiki behandeling te Eindhoven

Lichaamswerk & Coaching verzorgt Reiki behandelingen in Eindhoven. Voor het maken van een afspraak voor een Reiki behandeling, maar s.v.p. gebruik van dit formulier. Of stuur mij via WhatsApp een bericht, dan neem ik contact met je op.

Wat is een Reiki behandeling?

Wat doet een Reiki behandeling? Hoe ziet een Reiki behandeling in Eindhoven eruit? Hoe lang duurt een behandeling? Hoe werkt een Reiki behandeling bij depressie? Waarom is het fijn om een Reiki behandeling te ervaren? En hoe helpt mij dit in mijn dagelijks leven? Wat mag ik verwachten tijdens de behandeling en waar helpt het zoal bij?

Ik geef antwoord op deze vragen en deel ik met je wat Reiki betekent. Ook leg ik uit hoe Reiki, naast dat het ontspanning en rust brengt, ook ondersteuning bij jouw gezondheid geeft.

Reiki behandeling ervaringen

(Chantal) “Wat was het een bijzondere en aangename ervaring. Ook Robert is een erg fijn persoon die je helemaal op je gemak laat voelen waardoor de behandeling erg prettig is. Bedankt Robert voor deze fijne ervaring!”

(Samantha) “Een hele fijne reikibehandeling gehad. Zeker een aanrader!”

(Lotje) “Heerlijke rustgevende behandeling gehad”

Wat doet een Reiki behandeling met je lichaam?

Een Reiki behandeling in Eindhoven is in te zetten bij allerlei vormen van onbalans in de gezondheid, zowel fysieke als mentale onbalans. Reiki maakt hierin geen onderscheid wat de gezondheids-onbalans is. Reiki kijkt ook niet naar jouw afkomst, leeftijd, geaardheid, geslacht, etc.

Maar hoe werkt dit dan? Hoe kan één oplossing voor allerlei soorten gezondheids-onbalans ingezet worden? Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om eerst een beter beeld te krijgen waar jouw lichaam uit is opgebouwd en wat het betekent wanneer in jouw lichaam een onbalans aanwezig is.

Je lichaam bevat onder andere organen, spieren, zenuwen, huid, haren en botten. Alles in jouw lichaam is opgebouwd uit energie. Je kunt jouw lichaam dus zien als één grote energiehuishouding.

Mede door allerlei situaties gedurende ons leven kan er onbalans in onze energiehuishouding optreden. We herkennen dit aan fysieke, maar ook aan mentale vormen van gezondheids-onbalans. Denk hierbij onder andere aan hoofdpijn, migraine, hyperventilatie, stress, spanning en vermoeidheidsklachten.

Dit zijn klachten die mogelijk voortkomen uit situaties op jouw werk, studie, privéleven. Een Reiki behandeling in Eindhoven kan jou helpen om hier een betere balans in te vinden.

Maar ook ziektes aan bijvoorbeeld je huid, organen of gewrichten zijn het gevolg van onbalans in onze energiehuishouding.

Lang niet altijd zijn we ons bewust waar de onbalans in ons lichaam door veroorzaakt wordt, we herkennen enkel waar we last van hebben en dat dit invloed heeft op ons dagelijkse leven.

Bij Reiki worden geen diagnoses gesteld en is het voor de Reiki behandeling dus ook niet van belang te weten waardoor de onbalans veroorzaakt wordt. Dit is ook niet nodig omdat Reiki zich niet beperkt tot de locatie van waar men de onbalans waarneemt. Reiki gaat uit van behandeling van het lichaam als één geheel wat overeenkomt met de benadering in de Oosterse geneeskunde.

Reiki vertaalt zich letterlijk als de Universele leven gevende energie.Deze energie is altijd en overal en door deze universele energie toe te voegen aan jouw energiehuishouding die in onbalans is, kan je lichaam in staat worden gebracht om zelf de balans te herstellen.

Een Reiki behandeling in Eindhoven draagt dus bij aan het herstellen van de energiebalans en creëert rust en ontspanning in je lichaam en geest. Het kan je tevens inzichten en bewustwording brengen, hierop kom ik zo op terug.

Je hoeft trouwens niet te wachten met het maken van een afspraak voor een Reiki behandeling totdat je voelt dat er ergens onbalans in jouw lichaam aanwezig is. Een Reiki behandeling is sowieso een fijn cadeautje voor jezelf; even helemaal tijd voor jezelf met volledige aandacht voor jou.

De kosten van een Reiki behandeling

De Reiki behandeling kosten zijn 65,00 euro per uur. Het is mogelijk om zowel contant af te rekenen als met pin in de praktijk.

Studenten krijgen 20% korting op een behandeling (dit op vertoon van je studentenpas).

Het is ook fijn om een Reiki behandeling als cadeau te geven. Hiervoor heb ik een cadeaubon in de vorm van een leuke ansichtkaart beschikbaar. De cadeaubon is beschikbaar vanaf 10 euro en kan je zowel ophalen bij de praktijk als toegestuurd krijgen per post.

Meer info?

Wens je meer te weten komen over; hoe een Reiki behandeling bij depressie eruit ziet, welke inzichten verkregen kunnen worden door een Reiki behandeling, welke medisch wetenschappelijke resultaten een gevolg zijn van het gebruik van Reiki en hoe jij zelf Reiki kunt leren? Lees hier verder.

Ook kun je even contact opnemen om verder te informeren. Mijn telefoonnummer is 06 – 24 09 79 41. Of stuur je vraag of opmerking via het contactformulier op de website.