• darkblurbg
  Reiki behandeling

Ervaar jij continue spanning in je nek, schouders of rug? Kun jij ’s avonds niet meer goed in slaap komen? Of heb je last van andere lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn of buikpijn? Wanneer je energie niet meer goed door je lichaam stroomt, dan kun je allerlei lichamelijke klachten krijgen. Deze onbalans in je lichaam kan worden veroorzaakt door een continue blootstelling aan te veel stress en spanning. Wanneer jij je weer lekker wilt voelen en de energie weer goed door je lichaam wilt laten stromen, dan is een Reiki behandeling bij Lichaamswerk & Coaching een erg fijne behandeling voor jou. Ben jij benieuwd naar de Reiki behandeling ervaringen of de Reiki behandeling kosten? En wil jij weten of Reiki jou kan helpen? Neem dan eens contact op met Lichaamswerk & Coaching voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. 

Wat zijn de voordelen van een Reiki behandeling? 

Een Reiki behandeling kan uitkomst bieden in veel condities, omstandigheden en situaties. Reiki heeft geen bijwerkingen: alle behandelingen zijn veilig. Het voornaamste doel van Reiki is om te balanceren en harmoniseren. Een Reiki behandeling zorgt ervoor dat je lichaam in staat wordt gesteld zichzelf te helen, wanneer er bijvoorbeeld energie in je lichaam geblokkeerd wordt, of in onbalans is. De voornaamste voordelen van een Reiki behandeling worden hieronder genoemd. Deze zijn gebaseerd op het wetenschappelijke medisch onderzoek van Pubmed. Zij onderzochten de werking van Reiki in ziekenhuizen. 

De voornaamste genoemde effecten van een Reiki behandeling;

 • Pijnvermindering
 • Comfort verbetering
 • Toename van ontspanning
 • Verlaging van angst
 • Vermindering van depressie
 • Stress verlaging
 • Vermindering van vermoeidheid
 • Gevoel van ontzorgd zijn
 • Verbeterde gemoedstoestand
 • Verbeterde slaap
 • Vermindering van gevoel van eenzaamheid
 • Verbetering van ademhaling
 • Vermindering in gebruik van pijnstillende middelen
 • Verbetering in kwaliteit van leven

De balans tussen lichaam en geest staat bij Lichaamswerk & Coaching centraal. In deze drukke en chaotische maatschappij worden we continu blootgesteld aan spanningen en stress. Door deze spanningen en stress kan jij uit balans raken en kan de harmonie tussen jouw lichaam en geest verstoord raken, waardoor de energie niet meer goed door je lichaam stroomt. Wanneer jouw lichaam en geest niet meer in balans zijn en er blokkades in je lichaam zijn ontstaan, dan zal je verschillende lichamelijke klachten kunnen ervaren. Door middel van Reiki wordt de harmonie en balans in jouw lichaam teruggebracht en wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam gestimuleerd. Wanneer jouw lichaam weer in balans is, zal de energie weer goed door je lichaam stromen en merk je dat de lichamelijke klachten verdwijnen. Ik help je graag om door middel van Reiki meer rust, ontspanning en energie in je leven te creëren.

Een afspraak maken voor een Reiki behandeling?

Heb jij interesse in een Reiki behandeling? Maak dan direct een afspraak bij Lichaamswerk & Coaching. Je kunt een afspraak maken via de mail, sms of WhatsApp en ik help je graag om de energie weer goed door je lichaam te laten stromen.

Liever een Reiki behandeling geven?

Ben jij geïnteresseerd in Reiki en wil je graag andere mensen helpen? Wil jij leren hoe je een Reiki behandeling kan geven? Bij Lichaamswerk & Coaching kun jij zelf het roer in handen nemen en een cursus Reiki volgen. Op deze manier kun je Reiki voor zowel jezelf als voor je naasten inzetten. Bij Lichaamswerk & Coaching kun je een cursus Reiki 1, een cursus Reiki 2 of een cursus Reiki Masterpad volgen. Tijdens de cursus werken we altijd in kleine groepjes van 2 tot maximaal 4 personen en kun je rekenen op een zeer betrokken en persoonlijke begeleiding. De cursus Reiki  is een praktijk gerichte cursus, waarbij we ons richten op het in de praktijk brengen van meerdere oefeningen. Tijdens de gratis oefenavond krijg je de kans om na de cursus praktijk ervaring op te doen, zodat jij jezelf en je naasten goed kan helpen. De Reiki cursus is inclusief lunch, welke uiteraard aangepast is op de dieetwensen van de cursisten.

Beschikbaarheid van de Reiki cursussen

Reiki cursus 1

Datum

Status

Vrijdag 23 november 2018

Geen plekken meer vrij

Vrijdag 7 december 2018

Nog 2 plekken beschikbaar

Vrijdag 18 januari 2019

Beschikbaar

Vrijdag 22 maart 2019

Beschikbaar

Vrijdag 24 mei 2019

Beschikbaar

Vrijdag 19 juli 2019

Beschikbaar

Vrijdag 6 september 2019

Beschikbaar

Vrijdag 11 oktober 2019

Beschikbaar

 

Reiki cursus 2

Datum

Status

Vrijdag 14 december 2018

Nog 2 plekken beschikbaar

Vrijdag 21 juni 2019

Beschikbaar

Vrijdag 15 november 2019

Beschikbaar

 Reiki Masterpad

Datum

Status

Op verzoek

Beschikbaar

 

Contact opnemen WhatsApp mij: 06-24 09 79 41