• darkblurbg
    Reiki cursus

Wil jij graag Reiki beoefenen? Ben jij op zoek naar meer rust en ontspanning in je leven? Zoek jij naar manieren om jouw hoofd even leeg te kunnen maken van het drukke, dagelijkse leven? Dan ben je bij Lichaamswerk & Coaching aan het juiste adres! Robert Cornelisse is gespecialiseerd in Reiki en verzorgt diverse cursussen, die jou leren jouw lichaam weer in balans te brengen. De essentie van Reiki kun je leren met de Reiki 1 cursus. Gedurende deze cursus kom je in aanraking met Reiki, wat het is en wat het met je kan doen. Met de Reiki 1 cursus leer jij jezelf te ontspannen, waardoor je meer rust in je hoofd krijgt en jij jezelf beter leert te begrijpen. Dat helpt met het in harmonie brengen van jouw lichaam, waardoor nieuwe energie kanalen geopend kunnen worden. De kosten van de Reiki 1 cursus bedragen €175. Het gaat om een ééndaagse cursus die in een kleine groep van uiterlijk 5 personen gegeven wordt. Lunch en drinken zit bij de cursus inbegrepen.

Reiki 2 cursus

Met de Reiki 2 cursus kun jij je verder verdiepen in Reiki. Cursus 1 legt de nadruk op het openen van energie kanalen in jouw lichaam en het afstemmen op de Reiki energie. Die cursus vormt de basis, waar de Reiki 2 cursus jou de mogelijkheid biedt je verder te ontwikkelen op spiritueel gebied. Tijdens de cursus leer je werken met de energie in jouw lichaam. Ook ontvang je drie Reiki symbolen, die de intentie waarmee jij de wereld intreedt verder bekrachtigen. De kosten cursus 2 bedragen net als cursus 1 €175. Als extratje ontvang je bij cursus 2 een gratis deelname bij een oefen middag of avond. Na een aantal weken krijg je de gelegenheid om eens terug te komen en samen met andere cursisten jullie ervaringen te bespreken en verder Reiki te beoefenen. Ook deze cursus is een ééndaagse cursus die in een groep van maximaal 3 personen wordt gegeven. Ook lunch en drinken zitten weer inbegrepen.

Reiki Masterpad cursus

Met de Reiki Masterpad cursus zet jij de laatste stap in jouw spirituele ontwikkeling. Met de cursus wordt jou bijgebracht hoe jij anderen in de wereld van Reiki kan inwijden. Na afloop van de cursus ontvang je dan ook alle cursusmaterialen digitaal, zodat jij zelf ook cursussen kunt gaan verzorgen. De kosten van de Reiki Masterpad cursus bedragen €715. De cursus duurt in totaal vijf dagen, die opgedeeld worden in theorie, praktijk en een afsluitende dag. Je kunt de cursus zowel individueel volgen als in een kleine groep (met in totaal 2 of 3 andere deelnemers). Lunch en drinken zijn beide weer inbegrepen. Na afloop ontvang je het Reiki Master certificaat met jouw naam erop en de Reiki Master reader.

Meld je gelijk aan voor de Reiki cursus!

Heb je nog vragen of opmerkingen over één van de Reiki cursussen? Neem gelijk vrijblijvend contact op voor meer informatie! Robert Cornelisse van Lichaamswerk & Coaching is telefonisch bereikbaar via 06 – 24 09 79 41 en staat je graag te woord.

Contact opnemen WhatsApp mij: 06-24 09 79 41