• darkblurbg

Veelal leven we vanuit ons hoofd en dat is niet gek, want zo zijn we eenmaal opgegroeid. We hebben ons aangepast aan de omgeving waarin we wonen en werken. Hierdoor zijn we ons lang niet altijd meer bewust van onze eigen behoefte en emoties. 

Het is goed mogelijk dat je over een hogere mate van sensitiviteit (Hoog Sensitief Persoon) beschikt, waardoor jij meer dan gemiddeld prikkels van jouw omgeving opvangt. Vaak gebeurt dit onbewust, echter het resultaat hiervan zal jij wel bewust ervaren; sneller vermoeid, verward door een mix aan emoties en een hoge mate van verantwoordelijkheid die jij voelt. Mogelijk voel je emoties van anderen aan, maar voel je je onmachtig wat hiermee te doen of hoe het los te laten.   

Ook wanneer je deze hogere mate van sensitiviteit niet ervaart kan een gemiddelde dag vermoeiend zijn, spanning of stress opleveren. Kortom; er is onbalans in je leven.

En hoe raar dit misschien ook mag klinken, maar die onbalans die jij ervaart is een uitnodiging voor jou. Een uitnodiging om meer in contact te komen met jezelf en jouw energie. Maar hoe doe je dat?

Mijn praktijk voor Lichaamswerk & Coaching ben ik gestart om jou en anderen ondersteuning te geven om een betere balans in jouw eigen leven te vinden, zowel in je hoofd als in je lichaam. En met meer ontspanning en rust vanuit jouzelf jouw omgeving tegemoet te kunnen treden.

Hierbij bied ik verschillende behandelingen aan, zoals Reiki, Pulsing, Coaching, ontspanningsmassages en is er aandacht voor jouw ademhaling. Deze lichaamsgerichte behandelingen laten zich gemakkelijk met elkaar combineren om zo meer balans en ontspanning te realiseren in jouw leven.

De behandelingen kunnen jou ook meer bewust maken van jezelf en inzichten geven. Het geeft je de keuze om met die inzichten wellicht andere keuzes te gaan maken die beter bij jou passen.

Naast behandelingen verzorg ik ook Reiki cursussen. Dit sluit naadloos aan bij mijn wens voor jou dat je zelf verder de leiding in handen neemt over je eigen leven. Iedere cursus weer is het een voorrecht om te ervaren hoe cursisten meer bij zichzelf thuiskomen en daarin rust ervaren.  

Net als jij heb ik ook de wens om meer te leven vanuit mijzelf, hierin rust en ontspanning te vinden en mij minder te laten leiden door mijn omgeving met al zijn energie.

Ik heb dit een aantal jaren geleden gevonden toen ik in contact kwam met Reiki waarin ik de verschillende stappen binnen Reiki inclusief het Masterpad heb mogen doorlopen.

Als HSP-er (destijds was ik hier zelf nog niet bewust van) heb ik ervaring mogen opdoen als coach binnen verschillende bedrijven om zo medewerkers intuïtief coaching te geven en daarmee begeleiding van hun eigen ontwikkeling als medewerker en als mens.

Reiki laat zich fijn combineren met tal van andere behandelvormen, zoals massage en pulsing die mijn interesse hebben en waar ik mij de afgelopen jaren in heb verdiept en blijf verdiepen. In de toekomst zal ik zeker ook andere vormen van behandelingen gaan aanbieden, want ik blijf nieuwsgierig.

Dat is ook wat ik jou toewens; blijf nieuwsgierig naar jezelf en geef daar uiting aan, iedere dag weer. Voel je welkom om een afspraak voor een behandeling of deelname aan een cursus in te plannen.

Contact opnemen WhatsApp mij: 06-24 09 79 41