• darkblurbg

Ontspanningsmassage in Eindhoven

Wil je een heerlijke ontspanningsmassage in Eindhoven? Maak dan snel een afspraak! Ik geef heerlijke ontspanningsmassages en weet hier ook veel over te vertellen.

Wat is een ontspanningsmassage?

We hebben het allemaal druk en ervaren hierbij de nodige stress. Of dit nou door je werk komt, je studie, door je privéleven of je familie: stress kan zich overal in uiten. Het zal je zeker de nodige energie geven doordat jij met passie en enthousiasme invulling aan jouw leven geeft. Echter kan het je ook de nodige energie kosten. Het verlies aan energie kan zich in je lichaam uiten door bijvoorbeeld hoofdpijn, stress, spanning of vermoeidheid. Deze klachten zijn letterlijk energieën die zich in jouw lichaam vastzetten en jou (tijdelijk) kunnen beperken in jouw dagelijkse leven.

Een fijne manier om deze vastzittende energie los te laten komen, zodat zij jouw lichaam kunnen verlaten en jij meer rust en ontspanning ervaart in lichaam en hoofd, is door een ontspanningsmassage.

Tijdens de ontspanningsmassage vertel ik ook een aantal dingen over de ontspanningsmassage, zoals:

  • Wat is een ontspanningsmassage?
  • Hoe ziet de ontspanningsmassage er uit?
  • Welke technieken worden er gebruikt voor de massage?
  • Waar is een ontspanningsmassage goed voor?

Het komt allemaal aan bod. En ik deel met je waarom zovelen een ontspanningsmassage echt als een cadeautje voor zichzelf zien.

Hoe werkt een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is pure aandacht voor jou en een fijne wijze om even de stroom aan gedachten in je hoofd te laten voor wat het is en je te richten op hoe de energie in jouw lichaam zich beweegt. Samen stemmen we vooraf af wat jouw wensen zijn en of er bepaalde gezondheidsklachten zijn waar ik rekening mee moet houden.

Bij de tijdsduur van een ontspanningsmassage in Eindhoven heb je de keuze uit 60 of 90 minuten, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Je neemt plaats op een comfortabele massagetafel die aangenaam warm ligt met de microvezel massage handdoek. Hiermee word je ook toegedekt. Geheel naar wens is licht en geluid aan te passen. Heb je de voorkeur om je eigen handdoek(en) mee te nemen, dit is ook mogelijk. De rustige, masserende bewegingen ondersteunen je lichaam om afvalstoffen die in je lichaam aanwezig zijn af te voeren. Je zal hierdoor meer ruimte en ontspanning ervaren. Ik maak gebruik van Volatile natuurlijke massageolie op basis van amandelolie.

Wellicht ben je gewend dat bij de ontspanningsmassage de aandacht uitgaat naar jouw rug, schouders en nek. Het is niet voor iedereen bekend dat ook massage van de benen, armen, voeten, handen en de buik een diepgaande ontspanning brengt. Tevens stimuleert het om ook in deze delen van het lichaam afvalstoffen af te voeren. De ontspanningsmassage laat zich ook fijn combineren met andere behandelvormen die ik verzorg vanuit mijn praktijk. Hierbij kan je kennis maken met Reiki en Holistic Pulsing. Geef gerust aan waar de aandacht bij de ontspanningsmassage naar uit mag gaan en wat jouw verdere wensen zijn, zodat de ontspanningsmassage en de technieken volledig op jou zijn afgestemd.

Waarom een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage bevordert jouw gezondheid! Jouw lichaam bestaat onder andere spieren, zenuwen en organen. Alle onderdelen in jouw lichaam zijn opgebouwd uit energie en werken als één team samen, zodat jouw lichaam als geheel goed functioneert. Je kunt jouw lichaam dus zien als één energiehuishouding. Mede door allerlei situaties in ons leven kan er onbalans in onze energiehuishouding optreden. We herkennen dit aan fysieke, maar ook aan mentale vormen van gezondheidsklachten. Denk hierbij onder andere aan; hoofdpijn, migraine, hyperventilatie, stress, spanning en vermoeidheidsklachten. Door de het lichaam ondersteuning te geven om de vastzittende energie los te laten en af te voeren, ontstaat er ruimte en het gevoel van ontspanning in het lichaam.

De massage geeft naast ontspanning dus ook ondersteuning bij het verminderen van gezondheidsklachten. Er zijn ook situaties te noemen waarbij ik geen ontspanningsmassage te Eindhoven verzorg, omdat dit niet bijdraagt aan de bevordering van jouw gezondheid. Dit betreft: zwangerschap in de eerste drie maanden, koorts, trombose, aderontsteking, kanker/tumoren, besmettelijke huidaandoeningen (herpes, gordelroos), algemene infectieziekten en bij zeer slechte gezondheid. Voorafgaand aan de behandeling zal ik altijd met je kortsluiten of er gezondheidsklachten zijn, zodat ik hier rekening mee kan houden en samen met je bespreek of dit een beperking vormt voor de ontspanningsmassage. Op deze wijze zal een ontspanningsmassage ook echt ontspanning in jouw lichaam realiseren.

Waar is een ontspanningsmassage goed voor?

Een ontspanningsmassage is puur tijd voor jezelf waarin je even niets hoeft te regelen, niet te plannen, geen keuzes te maken en geen deadlines om te halen. Je lichaam mag uit de gehaaste en opgejaagde gevoel modus. Het is dus pure aandacht voor jezelf en tijd om af te schakelen en tot rust te komen in je eigen lichaam en geest.

Wat kost een ontspanningsmassage?

Wens jij een afspraak in te plannen voor een ontspanningsmassage in Eindhoven, klik s.v.p. hier. De prijs van een ontspanningsmassage bedraagt 45 euro (tijdsduur 60 minuten). Het is mogelijk om zowel contant af te rekenen als met pin in de praktijk. Binnen mijn praktijk verleen ik korting op mijn behandelingen aan Studenten. Op vertoon van je studentenpas ontvang je een korting van 20% op een behandeling.

Het is ook fijn om een ontspanningsmassage als cadeau te geven. Hiervoor heb ik een cadeaubon in de vorm van een leuke ansichtkaart beschikbaar. De cadeaubon is beschikbaar vanaf 10 euro en kan je zowel ophalen bij de praktijk als toegestuurd krijgen per post.

Meer weten?

Heb je vragen over de ontspanningsmassage te Eindhoven, de technieken die ik gebruik of wil je meer weten over de prijs? Neem gerust contact op door een bericht te sturen via WhatsApp naar 06 – 24 09 79 41, of via het online contactformulier.