• darkblurbg

Wens jij je aan te melden voor de Masterpad cursus, klik s.v.p. hier.

Data Reiki cursus Masterpad  

De Masterpad cursus plan ik enkel in op verzoek. Wanneer jij er aan toe bent om het Masterpad te volgen dan plannen we, al dan niet samen met maximaal 2 andere deelnemers, de cursusdata in. Neem hiervoor s.v.p. met mij contact op.  

Datum

Status

Op verzoek

Beschikbaar

Reiki cursus Masterpad – Reiki geven en leren doorgeven

Na het doorlopen van zowel de Reiki cursus 1 en 2 kan je deelnemen aan de Masterpad cursus. Deze cursus is bedoelt als verdere verdieping van je persoonlijke ontwikkeling en geeft een schat aan informatie. Dit stelt jou in staat om na het succescol doorlopen van het Masterpad zelf Reiki cursussen te verzorgen naast het aanbieden van Reiki behandelingen.

In tegenstelling tot de voorgaande Reiki cursussen bestaat het Masterpad uit een vijftal dagen. De eerste tweede dagen omvatten theoretische dagen waarin alle cursusmateriaal aan bod komt aangevuld met de nodige praktijk oefeningen en zal afgesloten worden met een Reiki bekwaamheidstest.

De twee daaropvolgende cursusdagen zijn stage praktijkdagen waarbij je meeloopt bij een Reiki cursus 1. Hiermee doe je mede ervaring op hoe je een cursus vormt geeft en begeleiding geeft aan cursisten.

De vijfde dag vormt de afsluiting van jouw Masterpad. Tijdens dit samenzijn ontvang je jouw Masterpad certificaat en voorzie ik je van een usb-stick met daarop alle Reiki cursusmaterialen en toebehoren. Dit geeft jou de basis om desgewenst jouw eigen Reiki cursussen te gaan aanbieden.

De Masterpad Reiki cursus kent een maximum van drie deelnemers en kan ook individueel gevolgd worden. Net als de voorgaande cursussen laten deze dagen zich kenmerken door een energieke en ontspannen sfeer waarin we samen de dag doorbrengen en de lunch is inbegrepen.

Ook na het voltooien van jouw Masterpad cursus ben ik er altijd voor je om jou bij te staan met vragen.

Prijs 

De Masterpad cursus is opgebouwd uit een vijftal cursusdagen. De eerste en tweede dag betreffen theoretische dagen. Daarna loop je een tweetal dagen mee bij een Reiki cursus, zodat je hiermee praktijk ervaring opdoet en met het begeleiden van een cursus. De vijfde dag bestaat uit de afsluiting van jouw Reiki Masterpad.

De totale kosten van deze vijfdaagse cursus bedraagt 715,- euro (bedrag is inclusief btw).

De kosten per dag zijn als volgt uitgesplitst; de kosten van de twee theoretische cursusdagen bedraagt 200,- euro per dag. De kosten van de meeloopdagen bedraagt 125,- euro per dag. De kosten van de afsluitende dag bedraagt 65,- euro. De genoemde bedragen zijn allen inclusief btw. 

Korte opsomming inhoud Reiki Master cursus 

  • Je neemt individueel of in een groep van 2 a 3 personen deel aan de cursus 
  • Je ontvangt de 2 Reiki Master inwijdingen 
  • Je leert anderen inwijden
  • Je leert te werken met het master symbool 
  • Je krijgt de gelegenheid elkaar te behandelen en zelf behandeld te worden 
  • Je ontvangt het Reiki Master certificaat voorzien van jouw naam 
  • Je ontvangt de Reiki Master reader, zodat je thuis alles rustig na kan lezen 
  • Lunch en drinken is inbegrepen bij de cursus 

Na de Master graad beschik je over het vermogen om, naast het geven van een Reiki behandeling met gebruik van de symbolen, anderen in te wijden in Reiki. 

Extra 

  • Je ontvangt digitaal alle readers en toebehoren van de Reiki 1, 2 en Master cursus. Dit geeft jou de basis voor het verzorgen van Reiki cursussen binnen jouw eigen praktijk.

Wens jij je aan te melden voor de Masterpad cursus, klik s.v.p. hier.