• darkblurbg

Wens jij je aan te melden voor de cursus, klik s.v.p. hier. Of stuur mij via WhatsApp een bericht, dan neem ik contact met je op. 

Data Reiki cursus 2 

Hieronder tref je een overzicht van wanneer de Reiki 2 cursus ingepland staat. 

2019 & 2020

 Datum

 Status

 Maandag 11 november 2019

 Nog 2 plekken beschikbaar

Maandag 30 maart 2020

Plek beschikbaar

Maandag 14 september 2020

Plek beschikbaar

Maandag 7 december 2020

Plek beschikbaar

Reiki cursus 2 – werken met Reiki op afstand & met symbolen

Na het doorlopen van de Reiki cursus 1 vormt deze Reiki cursus Eindhoven een mooie aanvulling. Tijdens de Reiki cursus 2 komt verdiepende informatie aan bod en maak je kennis met de eerste drie Reiki symbolen. Deze symbolen versterken de intentie waarmee jij Reiki geeft en zijn in te zetten bij een reguliere behandeling. Ook leer je dat je deze symbolen gaat toepassen om een Reiki behandeling op afstand te geven.

Deelnemers aan de Reiki cursus 1 vragen mij wel eens of het verplicht is om ook de Reiki cursus 2 en het Masterpad te doorlopen. Het antwoord is simpel gezegd ‘nee’. 

De enige motivatie om de Reiki cursus 2 te doorlopen is omdat je intuïtief voelt dat dit voor jou goed voelt. Iedereen heeft hierin een eigen ritme. Waar de één na enkele maanden na het volgen van de Reiki cursus 1 verder gaat met de Reiki cursus 2, zal de ander na enkele jaren deze stap maken. Beide is goed, dus voel wat voor jou past.

Lees hier hoe anderen de Reiki 2 cursus hebben ervaren.

De opzet van de Reiki cursus 2 is gelijk aan die van de Reiki cursus 1. Ook deze cursus bestaat uit één dag geheel verzorgd met lunch en waarbij je deelneemt in een groep van maximaal vijf deelnemers. Na afloop van de cursusdag ontvang je het Reiki 2 certificaat als bewijs van deelname.

Bij deze cursus is er één initiatie die je ontvangt. Dit is de symboliek en de intentie waarmee jij in staat bent om zelf Reiki te gaan geven op afstand.

Wanneer je niet de Reiki cursus 1 hebt gevolgd bij mij en je wenst de Reiki cursus 2 te volgen, dan is dit geen probleem. Desgewenst kan je de Reiki 1 reader ontvangen waar de Reiki 2 reader naadloos op aansluit.

Bij de Reiki cursus 2 is er net zoals bij de eerste cursus er een oefenochtend / middag, zodat je na enkele weken terug bij elkaar komt om ervaringen en vragen uit te wisselen en te oefenen. 

Prijs 

De Reiki cursus kosten bedraagt 175,- euro. Btw is inbegrepen in dit bedrag.

Inhoud Reiki cursus 2 

  • Je neemt in deze eendaagse cursus (9.30 - 17.00 uur) in een groep van minimaal 2 en maximaal 5 personen deel aan de cursus 
  • Je ontvangt de Reiki 2 inwijding, dit verdiept je spirituele ontwikkeling 
  • Je leert de Reiki symbolen
  • de reiki principes worden doorgenomen en uitgelegd 
  • Je leert Reiki op afstand te geven 
  • Je krijgt de gelegenheid elkaar te behandelen en zelf behandeld te worden 
  • Je ontvangt het Reiki 2 certificaat voorzien van jouw naam 
  • Je ontvangt de Reiki 2 werkmap, zodat je thuis alles rustig na kan lezen  
  • Lunch en drinken is inbegrepen bij de cursus 

Na de tweede graad beschik je over de mogelijkheid om naast een reguliere behandeling ook Reiki op afstand te geven. Je bent tevens in staat de geleerde symbolen toe te passen, die je helpen nog krachtiger Reiki door te geven.   

Extra 

Naast de inhoud van de cursus ontvang je een gratis deelname aan een oefen middag/avond;  

  • Enkele weken na de cursus neem je gratis deel aan de Reiki oefenochtend/middag. Dit vind ik altijd een fijn moment waarbij je als cursist terugkomt en jij samen met mij en de andere cursisten jouw ervaringen met Reiki kan delen. Er is ruimte om vragen te stellen en natuurlijk is het een mooie gelegenheid om te oefenen met Reiki.

Wens jij je aan te melden voor de cursus, klik s.v.p. hier. Of stuur mij via WhatsApp een bericht, dan neem ik contact met je op.