Reiki is niet alleen ondersteunend wanneer je een Reiki behandeling ontvangt, ik ervaar het als een mooie stap wanneer je zelf het roer in handen neemt en leert hoe je zelf een Reiki behandeling kan geven. Reiki vergelijk ik zelf met leren vliegen: als kind droomden vele van ons om te kunnen vliegen, als volwassene zijn vele van ons uberhaupt gestopt met dromen.  

Het is iets nieuws leren waarvan je eerder niet dacht of je het wel kan, het brengt je vele nieuwe inzichten, je doet de nodige kennis op en je ervaart zelf hoe Reiki zijn weg via jou vindt. 

Of je Reiki nu wenst te gebruiken voor jezelf, voor je partner en kinderen, voor bekenden uit je omgeving of je ook net als ik de wens heb om een grotere groep mensen ondersteuning te geven en cursussen te verzorgen; Reiki is te leren door iedereen die hiervoor open staat. 

Wat jouw intentie ook is om Reiki te leren, je start altijd met de Reiki 1 cursus. Wens je na de Reiki 1 cursus jezelf verder te verdiepen in Reiki? De Reiki 2 cursus en het Reiki Masterpad cursus zijn hiervoor bedoelt. 

 

Reiki 1 cursus 

Je leert te werken met de Reiki energie en je energie kanalen worden geopend, zodat jij jezelf en anderen kan behandelen. 

Meer informatie

 

Reiki 2 cursus 

Je leert om een behandeling op afstand te geven en hoe de Reiki symbolen ingezet worden. Het is een verdieping van je spirituele ontwikkeling. 

Meer informatie

 

Reiki Masterpad cursus 

Je doorloopt jouw Masterpad waarbij je leert om anderen in te wijden, je maakt een volgende stap in je spirituele ontwikkeling en je ontvangt alle cursusmaterialen digitaal waarmee je zelf cursussen kan gaan geven. 

Meer informatie

 

Contact opnemen Ik wil mij aanmelden