• darkblurbg

Voor het maken van een afspraak voor een Reiki behandeling, maar s.v.p. gebruik van dit formulierOf stuur mij via WhatsApp een bericht, dan neem ik contact met je op. 

Prijs 

De coaching sessie kosten bedragen 65 euro per uur. 

Waarom coaching? 

We leven in een maatschappij die veel van ons verwacht. Al vanaf jongs af aan hebben we geleerd om alles vanuit ons hoofd te beredeneren en vooral niet te voelen. Op school, in ons werk, bij onze familie en vrienden en wellicht ook thuis is er vooral aandacht op wat nog beter kan en wat we niet zo goed kunnen. We zijn ‘weg’ met onze gedachten uit onszelf en daardoor ervaren we niet wat onze eigen ware kracht en intuïtie is.

In ons dagelijks leven kan dit allerlei gevolgen hebben, die we herkennen aan bijvoorbeeld: stress, hoofdpijn, snel vermoeid, vaak verminderde weerstand, slecht slapen, negatieve gedachten, faalangst, onzekerheid

Bij de coaching en begeleiding die ik verzorg sta jij als persoon centraal. We kijken samen wat nodig is en combineren gesprekken met lichaamswerk. 

Ik geef je begeleiding, zodat jij met meer rust in lichaam en geest (weer) leert te vertrouwen op jezelf, jouw intuïtie en de kwaliteiten die je bezit. Jij bent goed zoals jij bent, dus jij mag leven vanuit jezelf en voor jezelf.

“The answers you seek never come when the mind is busy, 
they come when the mind is still, when silence speaks loudest” – Leon Brown 

  

Veelgestelde vragen

Contact opnemen WhatsApp mij: 06-24 09 79 41 Ik wil mij aanmelden